Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

INTER CARS UKRAINE ЗМІЦНЮЄ СВОЇ ПОЗИЦІЇ

6666666

Відтепер компанія Inter Cars Ukraine стала ще ближче до своїх клієнтів! 2-го березня відбулося урочисте відкриття двох нових філій у Києві. Наша мережа розширюється, щоб стати для Вас ще зручнішою та вигіднішою.

  6363

Ми поважаємо час та інтереси наших клієнтів, тому намагаємось надавати максимальні вигоди усім зацікавленим в асортименті Inter Cars Ukraine. Мережа із 20 філій по всій території України робить шлях запчастин до Вашого автомобіля ще коротшим та зручнішим.

Нелегкий період для економіки України, ми розглядаємо, виключно, як час змін та нових можливостей. Ми використовуємо цей час лише для того, щоб зробити крок вперед: розширюємо свою мережу філій паралельно зі збільшенням спектру товарних позицій на полицях складів.

 

Відкриття нових філій відбулося у дружній та теплій атмосфері. На перших клієнтів та нових відвідувачів чекає низка цікавих акцій та безпрограшна лотерея. За детальною інформацією щодо умов акції, звертайтеся до відділу продаж нових філій.

Inter Cars Ukraine висловлює вдячність за підтримку нашим партнерам. Ми активно працюємо над подальшим розвитком мережі наших філій, оновленням асортименту автозапчастин, підтриманням програм лояльності та розвитком інновацій у складській логістиці.

44444

Обираючи своїм партнером по бізнесу компанію Inter Cars Ukraine, Ви отримуєте доступ до найбільшого асортименту автозапчастин в Україні, найвищий рівень опрацювання замовлень, своєчасну логістику, навчання персоналу, гарантійну, технічну та консультативну підтримку, on line доступ до ресурсів ICU та маркетингову підтримку.

Відділи продаж нових філій чекають на Вас із понеділка по п'ятницю з 09.00 до 19.00, у суботу філії працюють із 09.00 до 16.00.

InterCarsUkraine висловлює вдячність за підтримку нашим партнерам. Ми активно працюємо над подальшим розвитком мережі наших філій, оновленням асортименту автозапчастин, підтриманням програм лояльності та розвитком інновацій у складській логістиці.

Обираючи своїм партнером по бізнесу компанію InterCarsUkraine, Ви отримуєте доступ до найбільшого асортименту автозапчастин в Україні, найвищий рівень опрацювання замовлень, своєчасну логістику, навчання персоналу, гарантійну, технічну та консультативну підтримку, online доступ до ресурсів ICU та маркетингову підтримку.

InterCarsUkraine – це більше мільйона автозапчастин під одним дахом!

 

Дізнайся більше на

http://www.intercars.com.ua

https://www.facebook.com/InterCarsUkraine

https://twitter.com/InterCarsUA


09.04.15

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: