Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Компанія АМАКО – ексклюзивний дилер концерну IVECO у Львівській та Запорізькій областях

amaco-ekskliuzivnyi-diler-iveco-vo-lvove-i-zaporozhie-2

Одним із пріоритетних напрямків нашого бізнесу є продаж й обслуговування комерційних автомобілів від італійського бренду IVECO. Вже багато років поспіль компанія АМАКО являється офіційним авторизованим дилером IVECO в Україні. Саме в нас зосереджений найбільший склад запасних частин до комерційного транспорту IVECO, є спеціально обладнані майстерні із сучасним діагностичним обладнанням та висококваліфіковані фахівці, які здійснюють ремонтні роботи відповідно до фірмової технічної документації, наданої заводом-виробником.

АМАКО - официальный дилер ИВЕКО в Украине

iveco-stralis

А з недавнього часу ми стали ще й ЕКСКЛЮЗИВНИМ ДИСТРИБ’ЮТОРОМ IVECO у Львівській та Запорізькій областях! Ми реалізовуємо транспортні засоби IVECO гами Daily, EuroCargo, Stralis і Trakker, оригінальні запчастини IVECO та здійснюємо гарантійне і післягарантійне обслуговування автомобілів даного бренду.

iveco-daily-servis

iveco-range

Підібрати для Вас економічно ефективну вантажівку із широкого діапазону вантажопідйомності, потужності двигунів, обсягів і функціональності кузовів, причепів та напівпричепів, яка буде максимально відповідати потребам Вашого бізнесу, допоможуть наші фахівці з продажу:

Автомобілів легкої та середньої гами:

Богдан Дорошенко

+380 (95) 281-45-61

Автомобілів тяжкої гами:

Олег Боднар

+380 (50) 417-69-17

Торгівельний представник в центральному регіоні:

Святослав Вовк

+380 (50) 414-45-49

Торгівельний представник в східному регіоні:

Віталій Штефан

+380 (50) 422-37-45


14.07.17

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: