Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

АМАКО на «Битві Агротитанів-2017»

massey-ferguson-7370-beta-01

Вже п’ятий рік поспіль компанія АМАКО бере участь у масштабній виставці-демонстрації сільгосптехніки «Битва Агротитанів-2017», яка проходить за підтримки Всеукраїнської Аграрної Ради, групи компаній «ТАК» і агроконсалтингової компанії DYKUN. В цьому році «Битва» подвоїла свої масштаби, а наша компанія змогла продемонструвати свою техніку ще більшій кількості зацікавлених аграріїв.

Традиційно на початку осені провідні сільгоспвиробники Київщини та її прилеглих територій збираються на полях ГК «ТАК» для того, щоб по завершенню сезону вже розпочати підбір оптимальних рішень для власного господарства. Адже тут, в с. Степове Тетіївського району Київської області, в епіцентрі інновацій та сучасних агротрендів, покликаних полегшити роботу аграрія ХХІ століття, в межах шести постійно діючих демонстраційних зон відбувалися справжні польові випробування, де основні гравці ринку сільгосптехніки показували в роботі всі можливості своїх зернозбиральних комбайнів, обприскувачів, сівалок та ґрунтообробних агрегатів.

АМАКО на Битве Агротитанов

Зокрема, компанія АМАКО в черговий раз продемонструвала надпотужний клавішний зернозбиральний комбайн Massey Ferguson 7370 Beta разом із кукурудзяною жниваркою Geringhoff RD 870B і трактор Massey Ferguson 8737 (370 к.с.) в роботі із польовим культиватором VARIO від німецької фірми Kockerling. Коротко про результати роботи даної техніки – висока продуктивність, низькі експлуатаційні витрати та суттєва економічність, про що засвідчують результати не одних польових випробувань даних машин в різних ґрунтово-кліматичних умовах нашої країни.

зерноуборочный комбайн MF 7370 Beta

трактор Massey Ferguson 8737

культиватор Kockerling Vario

На самому стенді компанії на відвідувачів чекали:

  • новинка 2017 року – телескопічний навантажувач Massey Ferguson TH. 7035, який при максимальній висоті підйому в 7 м та продуктивності гідравліки в 100 л/хв має вантажопідйомність до 3,5 т;
  • магістральний тягач IVECO в спеціалізованому виконанні для аграрного бізнесу AGRO STRALIS з напівпричепом WIELTON;
  • міні-самоскид на шасі IVECO Daily, який орієнтований також і на експлуатацію в аграрному секторі та може стати відмінною альтернативою вітчизняним ГАЗ-ам.

стенд АМАКО га Битве Агротитанов

мини-самосвал IVECO Daily

За два дні роботи захід відвідали понад 1600 відвідувачів, було продемонстровано 126 одиниць техніки в дії та 350 одиниць в статиці від 65 компаній-партнерів. Це беззаперечний рекорд за 5 років проведення, який доводить, що «Битва Агротитанів» – дійсно наймасштабніша демонстрація техніки та технологій для сільського господарства в польових умовах!

АМАКО на Битве Агротитанов-2017


17.09.17

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: