Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Замовляйте післясезонну перевірку Вашої техніки в сервісній мережі АМАКО вже сьогодні!

servis-tehniky-v-mizhsezonnyi-period-vid-amaco

Жнива ще не закінчились, але вже зараз потрібно продумати, які роботи необхідно провести перед постановкою техніки на міжсезонне зберігання та, можливо, провести заміну запасних частин, які вийшли з ладу. Ми приготували для Вас декілька вигідних пропозицій.

Компанія АМАКО запускає програму з післясезонної перевірки та постановки техніки на зимове зберігання, яка передбачає знижки на запасні частини і сервісне обслуговування. Термін дії – з 01 жовтня по 31 грудня 2017 р.

Позаботься о технике в межсезонный период

В дану пропозицію входить:

  • Фіксована вартість робіт на проведення діагностики, дефектовки і постановки техніки на зберігання, яка становить 2600 грн. з ПДВ (включаючи пробіг сервісного автомобіля);
  • -20 % на запасні частини*;
  • Повна діагностика техніки;
  • Консервація на зимове зберігання згідно рекомендацій виробника у разі, якщо техніка не потребує ремонту (в іншому випадку консервація проводитиметься після ремонту);
  • Зняття вузлів і деталей, що вимагають складського зберігання;
  • Герметизація порожнин і роз’ємних частин;
  • Технічне обслуговування машин під час зберігання;
  • Зняття зі зберігання і розконсервації техніки, установка знятих вузлів і деталей; проведення регулювання та налаштування.

Зберігання техніки – один з найважливіших елементів технологічного процесу експлуатації машинно-тракторного парку. А для того, щоб забезпечити належне в подальшому функціонування техніки, ми рекомендуємо в міжсезонний період здійснити певний комплекс організаційно-технологічних заходів, спрямованих на її збереження та запобігання пошкоджень вузлів і деталей машин від корозійних руйнувань, старіння, деформації і т.д. А замовивши післясезонну перевірку та постановку своєї техніки на зимове зберігання в найближчому сервісному центрі компанії АМАКО Ви ще й заощаджуєте власні кошти і час!

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=YIowj2XzOyU

* Дана знижка діє з 01.11.2017 по 15.02.2018 р. та розповсюджується на всі групи товарів, окрім покришок та оригінальних запчастин Geringhoff (на них надається знижка в розмірі 10%).

** За всіма подробицями звертайтеся до найближчого регіонального представництва компанії АМАКО.


27.09.17

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: