Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

В майстернях АМАКО активно проходять тренінги для сервісних інженерів від компаній-дилерів техніки Massey Ferguson

trening-agco-02

Зовсім недавно компанія АМАКО разом із корпорацією AGCO – всесвітньо відомим виробником сільгосптехніки й обладнання та постачальником оригінальних запасних частин, провели навчання для сервісних інженерів, які є представниками компаній-дилерів техніки Massey Ferguson в Україні. Тренінг проводив Володимир Слугін, провідний спеціаліст із сервісного обслуговування в Східній Європі, на території сервісного центру АМАКО в Київській області.

тренинг сервіисніх инженеров - представителей дилеров AGCO фото

Цього разу слухачі здобували новий досвід та покращували свої знання в проведенні комплексу робіт з ремонту трансмісії та гідравлічної системи. Зокрема, як правильно здійснювати діагностику та проводити ремонт вузлів і агрегатів, пов’язаних з трансмісією та гідравлічною системою трактора.

учения по ремонту трансмиссии и гидраввлики для сервисных инженеров АМАКО фото

Саме на території центрального офісу компанії АМАКО, що знаходиться в селі Проліски Бориспільського району, вже декілька років поспіль функціонує сертифікований навчальний центр AGCO, де регулярно проводяться навчання як для сервісних інженерів, так і для менеджерів з продажу техніки і запасних частин. Дана локація є ідеальним місцем проведення тренінгів будь-якого рівня, адже майстерні АМАКО повністю укомплектовані відповідно до європейських стандартів, і всі інженери можуть ефективно попрактикуватися, здобути багато нових навичок та ще більше дізнатися про новинки в сфері технічного забезпечення сільського господарства.

Нам дуже приємно робити свій внесок в навчання, розвиток та підвищення кваліфікаційних навичок не лише спеціалістів АМАКО, але й представників від інших компаній, які є нашими добрими партнерами - говорить представник компанії АМАКО.


10.01.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: