Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Придбайте просапні сівалки GASPARDO за найвигіднішими умовами на ринку!

seyalki-gaspardo

Компанія АМАКО пропонує придбати просапну сівалку бренду Maschio Gaspardo виробництва 2018 р., зокрема моделі SP, MTR та ROMINA, за найвигіднішими умовами на ринку. Для цього необхідно лише підписати договір купівлі-продажу та провести 100% оплату до кінця лютого поточного року.

пропашные сеялки Gaspardo картинка

Окрім дійсно вигідних умов придбання даної посівної техніки, Ви ще й отримуєте безліч інших переваг, які підтверджені італійським виробником зі світовим ім’ям Maschio Gaspardo. Так, причіпна 8-рядна дискова сівалка Gaspardo ROMINA, навісна дискова сівалка Gaspardo MTR та навісна сівалка Gaspardo з анкерним висівним апаратом SP мають вакуумні системи притискання насіння до висівного диску, завдяки чому забезпечується найточніша розкладка у рядку та мінімізується кількість двійників. Глибина висіву становить від 1 до 12 см, яка регулюється досить зручно – механічно, за допомогою вентиля. Тиск сошника на ґрунт в сівалці SP становить до 120 кг/см2, в MTR та ROMINA – від 120 до 180 кг/см2, чого цілком достатньо для висіву при будь-яких умовах та з різною кількістю пожнивних решток на полі. Швидкість, на якій можливий точний висів сівалкою SP становить 6-8 км/год, сівалкою MTR та Romina – 10-12 км/год.

Правильно підібраний посівний агрегат є запорукою гарного врожаю та максимальних прибутків, проте Ви маєте бути також впевненими і в тому, що в разі виникнення будь-яких несправностей Ви гарантовано отримаєте кваліфіковану консультацію, оперативне технічне обслуговування чи заміну необхідної деталі в найкоротші терміни. Адже саме ці фактори напряму визначають своєчасність проведення посівної кампанії і, як результат, мінімальні втрати і простої техніки, збереження вологи в ґрунті, гарні й рівномірні сходи, вчасно зібраний, високий урожай. В цьому Ви цілком можете покластися на кваліфікованих спеціалістів від компанії АМАКО, які постійно проходять навчання з налаштування і сервісного обслуговування посівних агрегатів та чудово розуміються на техніці, яку продають.

Звісно, це далеко не всі переваги даних посівних агрегатів. З детальним описом Ви можете ознайомитися на сайті компанії в розділі «Сільгосптехніка», а з питань придбання просапних сівалок від Maschio Gaspardo за акційною ціною чи отримання будь-якої іншої додаткової інформації Ви завжди можете дізнатися в найближчому регіональному представництві компанії АМАКО.

Простота у використанні, надійність, легкість у налаштуванні та обслуговуванні, якісний висів та, звісно, ціна – це ті характеристики, які роблять дані сівалки одними з найпопулярніших в Україні!


02.02.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: