Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Агрохолдинг «МРІЯ» продовжує поповнювати власний парк тракторами Massey Ferguson 8737

massey-ferguson-8737-agroholding-mriya-01

Починаючи з 2018 року Агрохолдинг «МРІЯ» знову поповнив свій технопарк новими одиницями техніки на загальну суму 2,8 млн дол. Серед них – 7 новеньких тракторів Massey Ferguson 8737 номінальною потужністю 340 к.с., постачальником яких стала власне компанія «АМАКО УКРАЇНА». Техніка закуплена в рамках лізингової угоди з «ОТП Лізинг» терміном на 3 роки.

В свою чергу технічний директор Агрохолдингу «МРІЯ» Віктор Мельник наголосив, що трактори MF 8737 будуть використовуватися як для роботи із причіпними обприскувачами, так і для виконання інших транспортних та польових операцій, акцентуючи увагу на універсальності та надійності цих машин.

вручение награды техническому директору МРИЯ фото

Регіональний директор західного регіону компанії АМАКО Ігор Лучковський: «Massey Ferguson 8737 – це флагман серед 300-сильних тракторів на ринку. В цьому вже переконався сам Агрохолдинг «Мрія». Минулого року ми поставили 13 таких тракторів. Вони вже довели свою ефективність. З 13-ти одиниць даної техніки у нас не було жодного трактора, який зупинився б чи мав би якісь критичні поломки. Для тих завдань, які висуває Агрохолдинг «Мрія», він справляється чудово».

трактор MF 8737 фото

Також додамо, що однією з ключових переваг в придбанні сільгоспмашин Massey Ferguson в компанії АМАКО є потужна мережа сервісних центрів та найбільший в Україні склад запасних частин до імпортної с/г техніки. Це дозволяє нам здійснювати якісне післяпродажне обслуговування і технічну підтримку протягом всього терміну її використання.

Технічні експерти АМАКО провели навчання із основ експлуатації та технічного обслуговування тракторів Massey Ferguson 8737 для операторів техніки Агрохолдингу «МРІЯ». Тому ми можемо бути спокійними в тому, що дані трактори експлуатуватимуться належним чином та слугуватимуть довго в даному господарстві.

обучение операторов МРИЯ фото

обучение операторов MF8737 фото

Звертаємо Вашу увагу на те, що на трактори Massey Ferguson серій MF8700 і MF7700 діє розширена гарантія 3 роки (або 6 000 мотогодин).

Більше про особливості даної моделі дізнайтеся в розділі ТРАКТОРИ. Придбати техніку Ви можете в найближчому регіональному представництві компанії.

Відео до цієї новини: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=MxsX4of0yjw

 

 

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

06.04.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: