Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Оператори техніки пройшли навчання із експлуатації зернозбиральних та рисозбиральних комбайнів Massey Ferguson

obucheniye-operatorov-combainov-massey-ferguson-02

Нещодавно відбувся навчальний тренінг для операторів техніки наших південноукраїнських партнерів, присвячений особливостям експлуатації зернозбиральних та рисозбиральних комбайнів Massey Ferguson. Дані навчання проходили на території Херсонського регіонального представництва компанії АМАКО, де створені всі умови для успішного засвоєння матеріалу та практичного використання здобутих навичок. Своїми знаннями ділився продукт-спеціаліст із зернозбиральної техніки корпорації AGCO Віталій Панічерський та кваліфіковані технічні експерти компанії АМАКО.

 

продукт-специалист корпорации АГКО проводит обучение фото

Вищезгадана техніка має різні конструктивні особливості та принципи своєї експлуатації, тому навчання проходили протягом двох днів окремо для операторів зернозбиральних і операторів рисозбиральних комбайнів. В перший день тренінг проводився для 13-ти операторів зернозбиральної техніки, що є представниками провідних українських компаній ФГ «Терра», ТОВ «Терра Юкрейн», ПОСП «Агрофірма «Мир» та ТОВ ВТФ «Зернопродукт». Зауважимо, що дані господарства придбали вже не по одному комбайну Massey Ferguson, серед яких високопродуктивні клавішні моделі MF 7370 Beta та MF 7347 S Activa.

MF 7370 Beta фото

На наступний день навчання пройшли 14 операторів рисозбиральної техніки від двох великих агропідприємств південної України – ТОВ «СП «Українські Рисові Системи» та ТОВ «Славич.А». Нагадаємо, що дані господарства вже давно використовують гусеничні комбайни Massey Ferguson для збирання врожаю із рисових чеків, про які ми раніше розповідали в наших НОВИНАХ і ПУБЛІКАЦІЯХ. Моделі MF 7370 Beta та MF 7347 S Activa користуються шаленою популярністю серед виробників рису, адже дана техніка володіє рядом переваг перед іншими брендами. Рисозбиральні комбайни Massey Ferguson мають значно меншу вагу (що є ключовим фактором при використанні на постійно перезволожених рисових полях), є продуктивнішими та економічнішими завдяки меншим витратам палива. Тим паче, що дані комбайни можна використовувати не лише для збирання рису. Достатньо змінити підбарабання, поставити на колеса, і техніка готова збирати пшеницю чи соняшник.

операторы южноукраинских хозяйств на обучении фото

Звісно, для того, щоб правильно та ефективно управляти такими потужними машинами, потрібні висококваліфіковані спеціалісти. Тому вдалі інвестиції у Ваш бізнес – це не лише потужний технопарк і надійна сервісна підтримка. Це і досвідчені оператори, які вправно керують машиною та можуть самостійно виявити якісь несправності, цим самим попередивши можливі майбутні простої техніки і дорогі ремонти.

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

15.04.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: