Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Компанія АМАКО оголошує тендер на оновлення власного автопарку

caddy-amaco-1

Компанія АМАКО запрошує Вас прийняти участь в першому етапі тендеру на поставку нових автомобілів Volkswagen Caddy Kasten та Skoda Fabia (або ж авто аналогічного типу) з метою оновлення власного автопарку та підвищення якості надання сервісних послуг. Всього планується оновити більше 100 автомобілів протягом 2-х років.

тендер на закупку новых автомобилей Volkswagen Caddy фото

Розглядаємо всі пропозиції на заміну наступних автомобілів:

  • Volkswagen Caddy Kasten – 20 одиниць або ж авто іншої марки аналогічного типу. До уваги беруться пропозиції лише з дизельним двигуном (комплектація: кондиціонер, підсилювач керма, електросклопідіймачі, мультимедійна система);
  • Skoda Fabia – 10 одиниць, або ж авто іншої марки аналогічного класу. Розглядаються авто з бензиновими та дизельними двигунами, з комплектацією: кондиціонер, підсилювач керма, електросклопідіймачі, мультимедійна система, Hands free).

Вартість товарів повинна включати:

  • доставку на склад Замовника, що знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с.Проліски, вул. Броварська, 2
  • ВМД
  • сертифікат відповідності
  • акт огляду реалізованого транспортного засобу
  • гарантійний лист
  • інструкція з експлуатації

Заявки на участь потрібно надіслати не пізніше 31 травня 2018 року.

Період закупівлі першої партії автомобілів – ІІІ квартал 2018 року.

Вимоги до кваліфікації учасників та спосіб їх підтвердження

До участі в тендері приймаються компанії, які являються офіційними представниками з продажу автомобілів в Україні.

Для підтвердження кваліфікації кожен учасник повинен надати замовнику документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів (довідка на фірмовому бланку в довільній формі з підписом керівника або уповноваженої особи учасника з інформацією (дата укладання договору, номер договору, найменування контрагента) про виконання аналогічних договорів).

Всі заявки та заповнені анкети (форму анкети Ви можете завантажити тут) надсилайте на e-mail: AChubovskiy@amacoint.com. За додатковою інформацією звертайтеся до центрального офісу АМАКО за номером телефону (044) 490-77-81.


18.05.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: