Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

AGROSHOW 2018: як проходив цьогорічний агропромисловий експо-фест в Черкасах

amaco-agroshow-2018-01

Цієї весни АМАКО прийняла участь ще в одному масштабному агропромисловому заході нашої країни – міжнародній виставці AGROSHOW 2018, яка другий рік поспіль відбувається на території аеропорту в м. Черкаси. В цьому році виставка проходила під гаслом «Покажи, як ти можеш!», і ми сповна дотримувались його, продемонструвавши власну техніку на всю потужність.

MF 6713 на Агрошоу 2018 фото

Группа поддержки на Агрошоу 2018

Отож, чим наша компанія дивувало цього разу?

Традиційно, на стенді АМАКО було представлено як новинки техніки, так і всім добре відомі флагмани. Серед новинок – ґрунтообробна та посівна техніка Maschio Gaspardo, новий бренд в нашому продуктовому портфелі, а також трактор Massey Ferguson 6713 (132 к.с.), перша презентація якого відбулася в грудні минулого року. Гості заходу відзначили і флагманів техніки Massey Ferguson – трактори MF8737, MF7724 і телескопічний навантажувач MF TH.7038.

MF6713 и Gaspardo CAMPO фото

MF7724 фото

Новий 132-сильний трактор MF6713, який зараз запросто може замінити вітчизняні МТЗ, користувався великою популярністю серед відвідувачів. Дана модель разом із MF8737 брали участь в урочистому параді техніки. MF6713 виступав і центральним об’єктом під час шоу мийки тракторів. В роботі було продемонстровано легку дискову борону Gaspardo PRESTO в тандемі з 240-сильним трактором MF7724. Серед інших моделей бренду Maschio Gaspardo відвідувачі оцінили причіпний обприскувач Gaspardo CAMPO та пневматичний посівний комплекс Gaspardo CORONA.

шоу мойки тракторов фото

MF6713 фото

легкая дисковая борона Gaspardo Presto фото

Сеялка Гаспардо Корона фото

Протягом всіх чотирьох днів роботи виставки на стенді АМАКО відбувався справжній тест-драйв, де кожен бажаючий міг протестувати будь-яку модель техніки, яка його зацікавила.

Більше фотографій із заходу Ви можете переглянути на офіційній бізнес-сторінці АМАКО у фейсбуці, а прямо зараз до Вашої уваги пропонуємо актуальне відео, зроблене під час AGROSHOW 2018.

Нагадуємо, що вже скоро, 6 червня, розпочнеться найбільша в Україні міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018» (м. Київ, НК «Експоцентр України»). Чекаємо Вас на стенді АМАКО, де Ви зможете розглянути ще більше сільгоспмашин, а також оцінити всю масштабність нашого стенду, на якому будуть представлені провідні постачальники якісних запасних частин до с/г техніки та комерційного транспорту.


23.05.18

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: