Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Новий додаток «Каталог» від компанії Gates заощаджує час і гроші

gates_logo_mark_black

Новий безкоштовний додаток для мобільних телефонів і планшетів спрощує доступ до автотранспортного каталогу компанії Gates  


ЛЮКСЕМБУРГ, 19 лютого 2020 р. Компанія Gates (NYSE: GTES), провідний світовий постачальник спеціалізованих гідравлічних і механічних систем передачі потужності, представляє новий додаток для мобільних пристроїв, який надає користувачам швидкий доступ до одного з найдетальніших асортиментів продукції післягарантійного авторинку. Додаток «Автотранспортний каталог» від Gates, який уже доступний для завантаження, адаптує гнучкість роботи операційних систем смартфонів і планшетів, щоб забезпечити простий, швидкий і гнучкий у роботі інструмент.  
Пропонуючи оптимізовані особливості для користувачів, цей додаток забезпечує покращені функції й рівні обслуговування, які недоступні на настільних комп’ютерах або в мобільних браузерах, зокрема вони охоплюють нижченаведене.
• Сканер штрих-кодів. Скануючи штрих-коди на коробках продукції Gates, користувачі матимуть миттєвий доступ до зображень деталей, даних щодо застосування, технічних порад і бюлетенів, які надають численні переваги для СТО й дистриб’юторів, що забезпечують економію часу.

• Додаткові функції пошуку. Користувачі можуть шукати розміри й характеристики ременів, шківів і гнучких рукавів незалежно від застосування.

• Інструмент вибору й порівняння. Користувачі тепер мають змогу паралельно переглядати списки схожих продуктів і комплектів та порівнювати їх, щоб робити більш інформаційні вибірки. 

• Автоматична історія журналу пошуку. Додаток автоматично зберігає нещодавню історію пошуку, надаючи користувачам швидкий і простий доступ до даних та нагадувань для їхніх найпопулярніших моделей.
«Новий додаток «Автотранспортний каталог» від компанії Gates покращує рівень обслуговування наших клієнтів», – каже Сем Де-Він (Sam De Win), представник служби технічної підтримки й адміністратор бази даних автотранспортних замінних деталей компанії Gates (Європа, Близький Схід та Африка). «Покращені функції та інструменти забезпечують значні переваги для кінцевого користувача; завдяки чому цей додаток, імовірно, стане безумовним улюбленцем як майстрів приймальників, так і механіків СТО.»   
Завантажте додаток «Автотранспортний каталог» від компанії Gates у магазині iOS App Store чи Android Playstore безкоштовно вже сьогодні. 


20.02.20

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: