Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Три нові лінійки шлангів Gates – додаткові можливості збільшення доходу

Gates_Air Intake Hoses

Новий шланг для пального та два шланги подачі повітря розширюють низку можливих застосувань, які забезпечує асортимент продукції, що постійно зростає.

 Gates_Crankcase Ventilation Hoses

ЛЮКСЕМБУРГ, Month Abbreviated. Date, Year. Компанія Gates (NYSE: GTES), провідний світовий постачальник спеціалізованих гідравлічних і механічних систем передачі потужності, представить на ринку три нові лінійки автомобільних шлангів для пасажирських автомобілів. Представлення нової продукції очікується в другому кварталі.

Це такі три нові лінійки шлангів:

  • формовані паливопроводи для бензину та дизельного пального в системах керування подачею пального;
  • вентиляційні шланги картера для систем керування подачею повітря;
  • повітрозабірні шланги для систем керування подачею повітря.
  •  

Фаза запуску кожної нової лінійки якісного оригінального обладнання задовольнить наявний ринковий попит кінцевих користувачів на запчастини для найпопулярніших автомобілів, що обслуговуються та ремонтуються в гаражах і на СТО.

 

Формовані шланги паливопроводів

Формовані шланги паливопроводів призначені для циркуляції пального з бензобаку до інжекторів. Нова лінійка продукції Gates надає довготривалі рішення проблем, спричинених поганою якістю пального, здатного викликати закупорювання. Пошкодження кільцевих ущільнювачів через тривале використання та несправність з’єднань ліній і системи запалювання може статися під час заміни інжектора або процедур технічного обслуговування. Перші 50 шлангів OE якості від Gates спеціально розроблені для заміни популярних позицій на автомобілі Citroen, Mercedes-Benz і Renault. Вони призначені для таких моделей, як 1.4L HDi Citroen C3Mk 1 і 11, 208 і 316 M-B Sprinter, а також 1.5L Renault Clio Mk 1-4 DCi.

 

Вентиляційні шланги картера

Випари моторного мастила та витоки газу з картера виводяться на впускний колектор через вентиляційні шланги картера. Деякі матеріали, що використовуються в конструкції таких шлангів, виготовляються з пластику та є надто жорсткими, і з часом стають несправними. Усі вентиляційні шланги картера в новій лінійці продукції Gates містять пластик, що є стійкішим до зношування. Перші 25 номерів деталей нової лінійки Gates призначатимуться для таких моделей, як BMW E38, E39, Ford Focus Mk 1, а також 1.4L Fiat 500 і 1.4L Punto Grande.

 

Повітрозабірні шланги

Повітря подається з блока повітряного фільтра на двигун через повітрозабірний шланг. Датчики всередині кожного повітрозабірного шланга урівноважують тиск повітря та допомагають максимально підвищити продуктивність двигуна. Постійний контакт із моторним мастилом усередині, а також випадкові пролиття під час заміни мастила зовні, спричиняють поступове погіршення продуктивності роботи. Вібрація прискорює зношування та спрацювання вузлів. Розриви спричинені невідповідним внутрішнім тиском, що часто виникає через зміну товщини стінок або низьку якість матеріалів. Завдяки суворим вимогам до якості й багаторічному досвіду компанії повітрозабірні шланги Gates виготовляються на сучасних заводах відповідно до високих стандартів із використанням надійних матеріалів EPDM і NBR. Перші 25 номерів деталей призначатимуться для широкого ряду моделей автомобілів, серед яких такі як 2.5L BMW E39 і 523i (починаючи з 1996 року випуску), 1.6L Ford C-Max TDCi (починаючи з 2003 року випуску), а також 1.5L Dacia Logan DCi.

 

Нові лінійки продуктів будуть представлені з повноцінною технічною онлайн-підтримкою (www.gatestechzone.com) і з’являться на ринку одразу після систем охолодження та турбошлангів, які компанія Gates додала до портфоліо своєї продукції минулого року.

 

 

Про Gates

Компанія Gates — глобальний виробник інноваційних, високотехнологічних рішень для передачі потужності та гідравлічних систем. Компанія пропонує широкий спектр товарів різним клієнтам у галузі післяпродажного сервісного обслуговування та виробникам оригінального обладнання. Компанія Gates працює в багатьох секторах промислового та споживчого ринків. Продукція компанії Gates відіграє ключові ролі на різноманітних кінцевих ринках: від складних і з високим ступенем ризику, як-от сільське господарство, будівництво, виробництво й енергетика, до побутових, як-от принтери, мийні установки, автоматичні двері та пилососи, а також практично всі види транспорту. Продукція компанії Gates продається в 128 країнах чотирьох торгових регіонів: Південна та Північна Америки; Європа, Середній Схід і Африка; Великий Китай; Східна Азія та Індія. Дізнатися більше про корпорацію Gates можна на сайті www.gates.com.


23.06.20

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: