Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Надзвичайна витривалість: шини Continental Terminal MasterV.ply для аеропортів, портів та промисловості

342  

  • Continental перейменовує портові шини StraddleMaster + в Terminal MasterV.ply
  • Шини рекомендовані для застосування в аеропортах і промисловості.

Continental змінює назву шини Straddle Master + port на Terminal MasterV.ply. Це рішення супроводжується значним розширенням рекомендацій щодо застосування шин: досі шина рекомендувалась в першу чергу для використання на портальних контейнеровозах в морських портах. В ході інтенсивних випробувань в лабораторії та на об'єктах клієнтів, теперця шина також рекомендується для використання на транспортних засобах в аеропортах і для важкого транспорту в промисловому секторі. Завдяки використанню нової назви Terminal MasterV.ply всі області застосування тепер об'єднані під новим ім'ям.

Terminal MasterV.ply: більше можливостей для особливих вимог

Вимоги до автомобільних шин в морських портах, аеропортах або в промисловому секторі дуже різноманітні. Швидкість, відстань,що долається, навантаження, температура, стан грунту і багато інших чинників характеризують їх області застосування і завдання. Транспортним платформам, тягачам та  навантажувачам з боковим завантаженням часто доводиться долати короткі відстані з невеликою швидкістю. Але в свою чергу вони піддаються великим навантаженням при частому повороті на місці. Тому шина Terminal MasterV.ply розроблена для забезпечення гарного зчепленнянавіть при екстреному гальмуванні.

Крім того, вона відрізняється посиленими боковинами, що забезпечує їй довговічність. А значить зниження експлуатаційних витрат в наслідок меншого часу простою техніки.

Закрите плече шини забезпечує точнее утримання протектора практично на будь-якій поверхні та в будь-яких погодних умовах.

Інноваційний малюнок протектора і, як наслідок, низька вібрація роблятьTerminal MasterV.ply особливо підходящими для автономних транспортних засобів без водія. Шини забезпечують низький опір коченню і точнее рульове управління, а також мають тривалий термін служби завдяки технології V.ply.

Стабільність завдяки технології V.ply

У той час як діагональні шини відомі своїми демпфуючими властивостями, а радіальні шини - хорошими швидкісними характеристиками, технологія V.ply поєднує в собі переваги обох технологій, інтегруючи візерунок переплетення різних кордів під певними кутами.

Каркас шини V.ply містить до 20 шарів діагональних волокон, укладених в три основних шари. Оскільки сталевий корд не забезпечує оптимального з'єднання каркаса і гумової оболонки, в технології V.ply використовується високоміцний полімер. На відміну від звичайних шин з діагональним розташуванням волокон, шари текстилю шини V.ply розташовані під кутом близько 30 градусів. Разом із шарами боковини це забезпечує підвищену жорсткість шини та вищий рівень стійкості та довговічності при різких рухах.

Також відзначимо, що підвищена стійкість до пошкоджень, наприклад ударам об нерухомі об'єкти, такі як бордюри або контейнери, позитивно позначається на терміні служби шин. Таким чином, шини V.ply забезпечують найкращі характеристики на коротких дистанціях і низьких швидкостях при великих навантаженнях.


09.11.20

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: