Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Як вибрати СТО: 3 головні критерії

1021_Techniker_FSA_Diagnose_07_79024

У зимовий період автомобіль вимагає регулярного обслуговування. В Україні автомайстерень багато, проте чи всі можуть забезпечити високу якість сервісу та запчастин? За якими критеріями слід вибирати СТО та чому мережеві автосервіси – найбільш раціональний вибір?

 

Експлуатація авто взимку – це завжди випробування. Щоб пройти його успішно і без витрат, потрібно обов'язково провести сезонне обслуговування автомобіля, а для цього важливо знайти хороший автосервіс.

При виборі СТО варто звертати увагу на:

  • персонал – чи має він достатній досвід і кваліфікацію;
  • доступ автосервісу до якісних автозапчастин;
  • наявність сучасного діагностичного обладнання – особливо важливо, якщо у вас новий автомобіль з великою кількістю автомобільної електроніки.

 

Критерій 1. Грамотний і досвідчений персонал

Ключовим фактором якості робіт на сучасній СТО є кадри. Саме від знань і навичок персоналу автосервісу залежить і правильність поставленого «діагнозу», і швидкість підбору запчастин, і коректність їх монтажу – тобто надійність відремонтованого вузла в цілому. А з огляду на факт, що конструкція сучасних автомобілів постійно ускладнюється, вимоги до кваліфікації співробітників СТО зростають.

Кваліфікований персонал – одна з головних переваг мережевих автомайстерень. Наприклад, співробітники мережі фірмових СТО «Бош Авто Сервіс» регулярно проходять навчання у власному Навчальному центрі компанії Бош. Причому курси підвищення кваліфікації передбачені для всіх кадрів автосервісу: від слюсарів, інженерів з діагностики автомобілів до керівників. Навчальний центр обладнаний класами для занять, має навчальну автомайстерню, оснащену як найсучасніша СТО. Тут готують фахівців з усіх напрямків: майстрів-приймальників, діагностів, електриків і фахівців з електроніки, мотористів, майстрів по роботі з ходовою частиною, кліматичного устаткування автомобіля тощо. Окремий напрямок – підготовка фахівців систем дизельного впорскування, в першу чергу – найскладнішого типу Common Rail.

Про високу кваліфікацію фахівців мережі «Бош Авто Сервіс» свідчить популярність СТО в українських автомобілістів. Уже кілька років поспіль фірмові СТО Бош стають фіналістами рейтинг-акції «Автоексперт. Кращий автосервіс». Рейтинг складається на основі результатів голосування автовласників і автолюбителів. Цього року дві СТО мережі увійшли до рейтингу кращих: Бош Сервіс Автодром Тернопіль – у категорії VIP СТО, та Bosch Car Service Tandem – у категорії Універсальна СТО.

 1262_BCS_Techniker_KTS_02_79075

Критерій 2. Сучасне діагностичне обладнання

Визначити, чому автомобіль працює не так, як передбачено його конструкторами, допомагає діагностичне обладнання, найчастіше – електронне, комп'ютеризоване. Неприємний нюанс в тому, що для кожної моделі авто, двигуна, а часом і для кожної модифікації потрібен свій комп'ютерний софт. А його, крім офіційних дилерів виробників, по всьому світу має лише кілька мереж незалежних універсальних СТО. У мережі «Бош Авто Сервіс» (понад 100 станцій по всій країні) така діагностична програма називається ESI[tronic], яка охоплює всі напрями несправностей більшої кількості моделей автомобілів.

 1267_BCS_Techniker_Luftfilter_Austausch_78780

Критерій 3. Підбір і установка якісних автозапчастин

Купівля нової деталі замість тієї, що зносилася або вийшла з ладу, часто перетворюється на проблему підбору. Адже «приміряти» і визначити її відповідність, як правило, можна тільки на СТО. На допомогу майстрам будь-який «Бош Авто Сервіс» має доступ до єдиної електронної бази для швидкого і точного підбору запчастин. Фірмові СТО пропонують широкий асортимент оригінальних автокомпонентів і комплектуючих від провідного виробника – компанії Bosch. На всі роботи та встановлені запчастини в мережі «Бош Авто Сервіс» надається 12 місяців гарантії.

 

Для запису на технічний огляд авто переходьте за посиланням: bosch-car-service.com.ua


21.12.20

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: