Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Opet Lubricants та Fuchs відтепер разом і в Україні

OPET-FUCHS-PANTONE

Бренд мастильних матеріалів Opet після трьох з половиною років стрімкого зростання виходить на новий, вищий рівень розвитку в Україні.

Майже десятиріччя успішної співпраці компаній, що володіють торговельними марками Оpet Lubricants та Fuchs на території Туреччини, сформувало підґрунтя для імплементації даної моделі бізнесу на інших ринках, зокрема в Україні. Саме тому з квітня 2021 року відбудеться офіційна передача дистриб’юторських прав на представлення і розвиток продажу мастильних матеріалів Opet компанії «Фукс Мастила Україна».

Murat_Seyhan

Мурат Сейхан, генеральний директор компанії Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş.:

«З гордістю можу сказати, що ті плани, які були поставлені перед усіма нами на етапі виведення бренду Opet Lubricants на ринок України, повністю виконані. Сформована міцна партнерська мережа, проведено багато різноманітних рекламно-маркетингових заходів, які дали змогу представити бренд українським споживачам та познайомити їх з усіма його перевагами.І зараз, спираючись на багаторічний досвід співпраці та вже досягнуті результати, ми виходимо на новий, ще більш амбітний, етап розвитку. Бажаю подальших успіхів команді продажу Оpet, яка буде продовжувати нашу спільну справу вже ускладі компанії «Фукс Мастила Україна».

Цей крок, безумовно, підсилить позиції обох брендів та буде серйозним поштовхом для зростання на високо конкурентному українському ринку мастильних матеріалів. Кожен з брендів, Opet Lubricants та Fuchs, має в своєму асортименті велику кількість продуктів, які виготовляються за різними технологіями та не є ідентичними за технічними характеристиками, отже, мають свою сферу застосування та свого споживача.  

Christian_Ohligmacher

Крістіан Олігмахер, віце-президент, регіон Центральна та Східна Європа, Fuchs Petrolub SE:

«Ми вдячні за довіру та надану нам можливість надалі представляти бренд Opet Lubricants на території України. Знання у сфері продажу, маркетингу та технічних аспектів, якими володіють команди обох брендів, дадуть нам реальну можливість в найкоротші терміни зміцнити позиції торговельних марок Fuchs та Opet Lubricants в Україні»


26.03.21

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: