Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Щітки склоочисників Bosch для електричних і гібридних автомобілів

electic-car

Забезпечуючи покриття ринку 98%, компанія Bosch пропонує широкий асортимент щіток склоочисників для лобового та заднього скла для більшості моделей електромобілів і гібридних автомобілів, представлених на європейському ринку.

 

  • Позитивна динаміка зростання реєстрацій електричного транспорту у світі та Україні.
  • Зростання попиту на швидкозношувані деталі та вузли.
  • Асортимент склоочисників Bosch покриває 98% електромобілів європейського й американського виробництва.

 WBA_MKW_Key_Visual_PPP_Basic_56692

Електромобілі швидко зміцнюють свої позиції на світовому ринку. Згідно з даними, опублікованими торговою асоціацією виробників автомобілів ACEA, в третьому кварталі 2021 року на електромобілі з акумуляторними батареями припадало 9,8% продажів у ЄС, а на гібридні автомобілі — 9,1%. У сукупності вони перевершили продажі дизельних автомобілів (17,6%).

 Wba000704_89512

Україна не стоїть осторонь нових автомобільних тенденцій. Цифри реєстрацій свідчать, що позитивна динаміка зростанняелектричного транспорту тримається вже не перший рік. За даними МВС, у 2021 році було зареєстровано 8541 електромобіль, що на 18,9% перевищило результати минулого року. При цьому частка нових електромобілів зросла до 14,2%.

 

Разом зі зростанням продажів електричних і гібридних автомобілів істотно виріс попит і на деталі та вузли, що швидко зношуються, — і з боку автовласників, і з боку ремонтних майстерень.Забезпечуючи покриття ринку 98%, компанія Bosch пропонує широкий асортимент щіток склоочисників для лобового та заднього скла для більшості моделей електромобілів і гібридних автомобілів, представлених на європейському ринку.

 

 

Щітки склоочисників Bosch Aerotwin забезпечують високу ефективність очищення скла за низького рівня шуму навіть в екстремальних погодних умовах. Гума щіток склоочисників виробляється за унікальною технологією РРР (Power Protection Plus) із запатентованим покриттям, завдяки чому щітки мають збільшений термін служби, гарантують чіткий огляд і підвищують комфорт і безпеку під час водіння.Пружинні елементи зі сплаву Evodium забезпечують рівномірний розподілений контактний тиск для якісного очищення лобового скла без смуг. До того ж інноваційна добавка у складі гуми гарантує підвищену стійкість до впливів навколишнього середовища.

 

Підібрати відповідний комплект склоочисників можна на сайті boschwiperblades.com. Досить вказати марку, модель та рік авто.

 

Купуйте товар тільки у перевірених і надійних постачальників. Обрати офіційного дилера можна на сайті: www.boschaftermarket.com/ua/uk/dealer-locator.html

 

 

 


09.02.22

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: