Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

У Skoda Fabia з

164493700097835f

Skoda представила найдорожчу версію хетчбека Fabia четвертого покоління – Monte Carlo, яку назвали на честь перемог марки на однойменному ралі. У версії, яка завершує формування лінійки нової Fabia, автомобіль відзначився більш «атлетичним» екстер'єром та салоном, у якому з'явилися декоративні вставки, стилізовані під карбон. А ось за «технікою» вона аналогічна звичайній Фабії – для неї доступні ті ж мотори.

Fabia Monte Carlo відрізняє традиційний для версії червоний колір, спідниці з боків, декоративний дифузор ззаду, а також колісні диски з особливим дизайном розмірності від 16 до 18 дюймів і шильдики з найменуванням версії на крилах. Як і стандартний хетчбек, така Fabia отримала чорний дах, яким тут вторять повністю чорні корпуси зовнішніх дзеркал, написи на кормі та грати радіатора. До речі, в її нижній частині з'явилися активні заслінки, які разом з рештою доопрацювань дозволили знизити коефіцієнт аеродинамічного опору до 0,28.



Інтер'єр спортверсії виконаний у чорному кольорі з червоними акцентами, а його головні особливості – крісла-ковші з розвиненою бічною підтримкою, зрізаний знизу мультируль і вставка «під карбон» на передній панелі, а також накладки на педалі з нержавіючої сталі. Вперше Fabia Monte Carlo доступна з цифровою "приладкою" з 10,25-дюймовим екраном, яку можна замовити за доплату.

У списку доступного оснащення є мультимедійна система з дисплеєм діагоналлю від 6,5 до 9,2 дюйма, топова аудіосистема Amundsen і п'ять входів USB-C. Також хетчбеку покладено адаптивний круїз-контроль, що працює на швидкостях до 210 кілометрів на годину, асистент паркувальний і до дев'яти подушок безпеки. Ще одна платна опція – занижена на 15 мм підвіска.

 

Для Fabia Monte Carlo є всі стандартні двигуни, крім базового. Так, хетчбек можна замовити з 1.0 MPI потужністю 80 кінських сил, літровою наддувною "трійкою" TSI у двох варіантах форсування - 95 або 110 сил, а також "турбочетвіркою" 1.5 з функцією відключення половини циліндрів, що видає 150 сил. Мотори поєднуються з п'яти- і шестиступінчастою "механікою" або семідіапазонним "роботом" DSG.



У Європі продажі Fabia Monte Carlo четвертої генерації розпочнуться навесні 2022 року


17.02.22

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: