Avtokom.com.ua - Каталог автокомпонентов

Увага!!! Підробка! У продажу з

11

Останнім часом на ринку з'явився новий вид підроблених галогенних ламп Philips. Зовнішній вигляд упаковки фальшивих ламп повністю копіює оригінальні лампи Philips серії RacingVision GT200. Однак на упаковці контрафактних джерел світла вказано неіснуючу серію ламп Philips X-tremeVision GT200


Компанія Philips не має жодного відношення до виробництва та розповсюдження цих ламп! Ми вживаємо всіх можливих заходів щодо вилучення даних джерел світла з продажу.

 

Поряд із новознайденими контрафактними екземплярами на ринку все ще зустрічаються підроблені галогенні лампи Philips, які продавці видають за серію X-tremeVision+130%. Дані лампи продаються по 2 штуки у пластикових квадратних коробках. Такий вид упаковки ніколи не використовувався для продажу оригінальних ламп Philips.

Подделка Philips X-tremeVision+130

 

Всі оригінальні галогенні лампи Philips двох серій X-tremeVision Pro150 та RacingVisionGT200, які продаються в пластикових коробках, обов'язково маркуються наліпками з QR-кодами, які допомагають швидко перевірити оригінальність джерел світла за допомогою камери смартфону.

 

 

Відомості про компанію Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) – це провідна технологічна компанія, націлена на покращення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я – від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду вдома. Philips має глибоку експертизу у сфері споживчих товарів та охорони здоров'я та використовує передові технології для надання комплексних рішень. Компанія займає лідируючі позиції у галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів та ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду та техніки для дому. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, у 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я та охорони здоров'я становив 17,4 млрд. євро. У компанії працюють 73 тисячі співробітників більш ніж у 100 країнах. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ru/newscenter.

 QR код на галогенных лампах (1)

Відомості про компанію «Lumileds»

Lumileds є світовим лідером у галузі автомобільного освітлення як на первинному, так і на вторинному ринках, ринку спалахів для мобільних пристроїв, MicroLED та джерел світла для загального освітлення, садівництва та освітлення, орієнтованого на людину. Близько 7000 наших співробітників працюють у більш ніж 30 країнах та співпрацюють з нашими клієнтами, щоб пропонувати новітні, раніше неможливі рішення у сфері освітлення, безпеки та благополуччя. Щоб дізнатися більше про нашу компанію та портфоліо рішень, відвідайте сайт https://lumileds.com


22.02.22

Подписка на рассылку новостей

Архив новостей e-mail: